در واقع بنيان توليد جعبه های فست فود و همچنين ظروف يكبار مصرف را آقای هرمان هنشل در سال١٨٦٧ با توليد بشقاب كاغذی بنا نهاد.
تاريخچه توليد ليوان كاغذی
سال ١٩٠٨ زمانی كه دكتر ساموئل (يكي از مشهورترين پزشكان امريكايی) در قطار بهمراه يكي از بيماران خود در خال سفر بود ، وقتي نوشيدن آب توسط بيمار خود را در همان ليواني كه وي هم ميبايست از آن بنوشد ديد، سريعا اقدام به نوشتن مقاله ای در رابطه با ضرورت توليد ليوان يكبار مصرف افتاد. همين مقاله شروع راهی كه شد بعدا انگيزه اصلی براي توليد ليوان كاغذی يكبار مصرف توسط يك تاجر مشهور به نام “موور” شد و اين ليوان را در ابتدا به نام ليوان بهداشتی توليد كردند.
بعد از جنگ جهاني دوم شرايط براي پيشرفت در توليد ظروف يكبار مصرف مهيا شد و شركت مكدونالد بزرگترين گام را در اين راه برداشت و ضمن ممنوع كردن شستن ظروف و استفاده مجدد آنها در تمام شعبات خود ، اقدام به ايجاد خلاقيت و نو آوري در زمينه توليد جعبه ساندويچ و جعبه و ليوان سيب زميني يكبار مصرف نمود.
تاريخچه توليد جعبه پيتزا
در قرن هجدهم كه پيتزا در شهر ناپولي ايتاليا رواج پيدا كرده بود ، مردم آن را در خود رستوران و در ظرفهاي فلزي گاها از جنس مس دريافت ميكردند و پس از خوردن پيتزا ، ظرف را به روي ميز باقي ميگذاشتند تا صاحب رستوران ظرف پيتزا را براي نفر بعدي استفاده كند. اما با تحولي كه در صنعت فست فود در دهه ١٩٤٠ به وجود آمد ، دليوري غذاهاي فست فود به يكي از پر درآمدترين كسب و كارها مبدل شد و در همين راستا ، ظرف مخصوص دليوري پيتزا كه امروزه با عنوان جعبه پيتزا و يا باكس پيتزا شناخته ميشود ، توليد و روانه رستورانهاي فست فود شد. و مخترع اصلي آن رستوران دومينو بود.
تاريخچه توليد نمك تكنفره ( نمك يكنفره – نمك ساشه)
اولين باري كه يك شركت به فكر بسته بندي نمك در بسته بندي شبيه ساشه (نمك يك نفره) امروزي كرد، شركت اسنيك فود با مديريت فرانك اسميت در دهه ١٩٢٠ بود. وي با توجه به تقاضاي رستورانها براي بسته بندي نمك در حجم كم بدليل جلوگيري از دزدي ديده شدن نمكدانها در لندن ، توليد نمك ساشه تكنفره به اندازه ٠.٦ گرم را شروع كرد و خيلي زود با عنوان نمك در بست بندي با رنگ آبي در دنيا شناخته شد